Sommerland sjælland åbningstider 2021

Se åbningstider i Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland har sæsonåben fra midt maj til midt september. Du kan holde dig opdateret med forlystelsesparkens åbningstider her.

Priser og tider – Sommerland Sjælland

Priser og tider | Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland har åbent fra lørdag d. 13. maj til søndag den 10. september 2023. Nedenfor kan du se vores priser. Når entreen er betalt er alle …

Se vores priser for billetter og sæsonkort, samt vores vigtigste tider. Se det hele her!

Sommerland Sjælland – forlystelsespark og vandland

Lørdag d. 13. maj slår Sommerland Sjælland officielt dørene op for sæson 2023, og i den anledning får vi besøg af Odsherreds Touring Club, som traditionen tro …

Åbning af Sommerland Sjælland 2022

Der er så mange muligheder i Sommerland Sjælland, at det kan være rart at kunne danne sig et overblik. Se spisesteder, forlystelser og meget mere her.

Kom og vær med, når vi åbner Sommerland Sjælland for sæson 2022. Der vil blandt andet være et stort optog af motorcykler. Læs mere her.

Sommerland Sjælland parkkort – Få et overblik over parken

Sommerland Sjælland parkkort – Få et overblik over parken

En af årets nyheder i 2021 var vandracerbanen Racing Hill, hvor familien kan … sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-spisested-restaurant-kiosk-mad-.

Der er så mange muligheder i Sommerland Sjælland, at det kan være rart at kunne danne sig et overblik. Se spisesteder, forlystelser og meget mere her.

Racing Hill – en vandrutsjebane i vores udendørs badeland

Fårup Sommerland er et sommerland med fede forlystelser for hele familien. … ved Park World Excellence Awards 2021 og 2022 samt 3 flotte priser til vores …

Er du klar på at besøge Sommerland Sjælland? Pak badetøjet og prøv Den Blå Lagune med mange vandrutsjebaner, som du kan læse meget mere om her.

Fårup Sommerland – Prisbelønnet sommerland i skoven

Hvor mange stjerner vil du give Sommerland Sjælland? Slut dig til de 138 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Fårup Sommerland er et sommerland med fede forlystelser for hele familien. Kom og prøv vores sjove forlystelsespark! Vi har åbent 3. april – 22. okt. 2023.

Anmeldelser af Sommerland Sjælland | 2 af 7 – Trustpilot

ÅBENT VÆRKSTED OG ÅBENT HUS · mandag den 17. · Da arrangementerne finder sted uden for “Sommerland Sjællands” åbningstider, er det muligt at køre helt frem til …

Arrangementer – Mini-Odsherred

Arrangementer – Mini-Odsherred

Keywords: sommerland sjælland åbningstider 2021, sommerland sjælland åbningstider 2022