Mette frederiksen instagram

Mette Frederiksen (@mette) • Instagram photos and videos

386k Followers, 171 Following, 1031 Posts – See Instagram photos and videos from Mette Frederiksen (@mette)

Mette Frederiksen (@mette) • Instagram photos and videos

386k Followers, 171 Following, 1028 Posts – See Instagram photos and videos …

Mette Frederiksen (@mette) • Instagram-billeder og -videoer

Politician. Statsminister og formand for Socialdemokratiet.

386 tusind følgere, 171 følger, 1.031 opslag – Se Instagram-billeder og -videoer fra Mette Frederiksen (@mette)

Mette Frederiksen on Instagram: “Godmorgen …

Mette Frederiksen på Instagram: “Godmorgen☀️Smittetallene ser fortsat positive ud. Og jeg glæder mig over, at der nu er plads til at åbne lidt mere. Særligt for vores børn og unge. Jeg fortsætter snakken med de sidste partiledere i dag om en langsigtet genåbningsplan. Målet er, at Danmark bliver åbent så hurtigt, som det er sundhedsmæssigt forsvarligt. Mere om det senere i dag. God onsdag.”

13.1k Likes, 510 Comments – Mette Frederiksen (@mette) on Instagram: “Godmorgen☀️ Smittetallene ser fortsat positive ud. Og jeg glæder mig over, …

13K Likes, 510 Comments – Mette Frederiksen (@mette) on Instagram: “Godmorgen☀️Smittetallene ser fortsat positive ud. Og jeg glæder mig over, at der nu er plads til at åbne lidt mere. Særligt for vores børn og unge. Jeg fortsætter snakken med de sidste partiledere i dag om en langsigtet genåbningsplan. Målet er, at Danmark bliver åbent så hurtigt, som det er sundhedsmæssigt forsvarligt. Mere om det senere i dag. God onsdag.”

Mette Frederiksen on Instagram: “Er du ung og rask? Så skal …

Mette Frederiksen på Instagram: “Er du ung og rask? Så skal du stadig passe på dig selv. Kun ved at passe på dig selv kan du passe på alle dem, der er i farezonen. Tak til @Alexanderhusum for at hjælpe mig med at dele det vigtige budskab. Vi skal alle gøre, hvad vi kan for, at smitten ikke spreder sig for hurtigt. Pas på hinanden derude. Uanset alder. Det gør I bedst ved at holde afstand. Og ved at undgå håndtryk, highfives og kram.”

16.2k Likes, 252 Comments – Mette Frederiksen (@mette) on Instagram: “Er du ung og rask? Så skal du stadig passe på dig selv. Kun ved at passe på dig selv …

16K Likes, 252 Comments – Mette Frederiksen (@mette) on Instagram: “Er du ung og rask? Så skal du stadig passe på dig selv. Kun ved at passe på dig selv kan du passe på alle dem, der er i farezonen. Tak til @Alexanderhusum for at hjælpe mig med at dele det vigtige budskab. Vi skal alle gøre, hvad vi kan for, at smitten ikke spreder sig for hurtigt. Pas på hinanden derude. Uanset alder. Det gør I bedst ved at holde afstand. Og ved at undgå håndtryk, highfives og kram.”

Mette Frederiksen on Instagram

Mette Frederiksen on Instagram: “Rigtig god 1. maj 🌹Igen i år bliver den anderledes. Alligevel har vi meget at fejre. Danmark står stærkt. Men vi kan endnu mere. Håber I vil høre min tale om lidt. Den bliver sendt kl. 9.40.”

10.9k Likes, 267 Comments – Mette Frederiksen (@mette) on Instagram: “Rigtig god 1. maj Igen i år bliver den anderledes. Alligevel har vi meget at fejre.

11K Likes, 267 Comments – Mette Frederiksen (@mette) on Instagram: “Rigtig god 1. maj 🌹Igen i år bliver den anderledes. Alligevel har vi meget at fejre. Danmark står stærkt. Men vi kan endnu mere. Håber I vil høre min tale om lidt. Den bliver sendt kl. 9.40.”

Mette Frederiksen on Instagram

Mette Frederiksen på Instagram: “Vacciner, vacciner, vacciner 💉Nærmest alt, hvad vi gør lige nu, handler om det. Så vi hurtigst muligt kan åbne Danmark sikkert op – og så vi på langt sigt kan blive ved med at beskytte os mod corona og mulige andre pandemier.Herhjemme er opgaven, at vaccinerne tages i brug straks, vi får dem. Det er vi gode til i Danmark! Regeringen har også taget initiativ til et offentligt-privat partnerskab for at se på, hvordan vi kan fremme vaccineproduktion i Danmark. I EU arbejder vi sammen med de andre europæiske lande for at få flere vacciner leveret hurtigere. Og for at styrke investeringen i vacciner. Og i dag rejser jeg til Israel sammen med min kollega Kurz fra Østrig. Vi skal drøfte et tættere samarbejde om vacciner. Vi skal tænke frem. Forberede os på potentielle mutationer. For er der én ting corona har demonstreret, så er det, at vi skal have et stærkere forsvar mod sundhedskriser, som truer vores samfund, sundhed og økonomi.Og det er den primære grund til, at jeg nu er på vej til Israel.Vi kan meget vel se ind i en fremtid, hvor vi skal vaccineres igen. Måske flere gange. Og det er ikke holdbart, hvis verden om få år igen står i en situation, hvor vi ikke har vacciner nok. Derfor mener jeg også, at Danmark skal bidrage til, at vi får bragt produktionen af vacciner op. Og arbejde for i fremtiden at være mere selvforsynende.Det er klart, at det kræver meget nøje overvejelse at rejse ud af Danmark lige nu. Og jeg har selv (selvfølgelig) afholdt mig fra at rejse igennem længere tid. Men der vil være undtagelser, hvor det er nødvendigt. Og det er kritisk, at vi allerede nu rykker på udvikling og produktion af vacciner.Israel er lige nu det land i verden, der er absolut længst fremme i forhold til at vaccinere deres befolkning. Jeg ser frem til at lade mig inspirere af mine kollegaer, der gør sig lignende overvejelser.Rigtig god dag til jer alle. Pas godt på hinanden.”

16.4k Likes, 1107 Comments – Mette Frederiksen (@mette) on Instagram: “Vacciner, vacciner, vacciner Nærmest alt, hvad vi gør lige nu, handler om det.

16K Likes, 1,107 Comments – Mette Frederiksen (@mette) on Instagram: “Vacciner, vacciner, vacciner 💉Nærmest alt, hvad vi gør lige nu, handler om det. Så vi hurtigst muligt kan åbne Danmark sikkert op – og så vi på langt sigt kan blive ved med at beskytte os mod corona og mulige andre pandemier.Herhjemme er opgaven, at vaccinerne tages i brug straks, vi får dem. Det er vi gode til i Danmark! Regeringen har også taget initiativ til et offentligt-privat partnerskab for at se på, hvordan vi kan fremme vaccineproduktion i Danmark. I EU arbejder vi sammen med de andre europæiske lande for at få flere vacciner leveret hurtigere. Og for at styrke investeringen i vacciner. Og i dag rejser jeg til Israel sammen med min kollega Kurz fra Østrig. Vi skal drøfte et tættere samarbejde om vacciner. Vi skal tænke frem. Forberede os på potentielle mutationer. For er der én ting corona har demonstreret, så er det, at vi skal have et stærkere forsvar mod sundhedskriser, som truer vores samfund, sundhed og økonomi.Og det er den primære grund til, at jeg nu er på vej til Israel.Vi kan meget vel se ind i en fremtid, hvor vi skal vaccineres igen. Måske flere gange. Og det er ikke holdbart, hvis verden om få år igen står i en situation, hvor vi ikke har vacciner nok. Derfor mener jeg også, at Danmark skal bidrage til, at vi får bragt produktionen af vacciner op. Og arbejde for i fremtiden at være mere selvforsynende.Det er klart, at det kræver meget nøje overvejelse at rejse ud af Danmark lige nu. Og jeg har selv (selvfølgelig) afholdt mig fra at rejse igennem længere tid. Men der vil være undtagelser, hvor det er nødvendigt. Og det er kritisk, at vi allerede nu rykker på udvikling og produktion af vacciner.Israel er lige nu det land i verden, der er absolut længst fremme i forhold til at vaccinere deres befolkning. Jeg ser frem til at lade mig inspirere af mine kollegaer, der gør sig lignende overvejelser.Rigtig god dag til jer alle. Pas godt på hinanden.”

Mette Frederiksen on Instagram: “Det er en fantastisk dag i …

Mette Frederiksen on Instagram: “Det er en fantastisk dag i dag ☀️ Endnu mere af Danmark åbner igen. Mødtes i dag med Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen til en øl ude i byen. Mest af alt for at fejre dagen. Men selvfølgelig også fordi vi skal fortsætte det brede samarbejde om en langsigtet og forsvarlig genåbning af Danmark.Om lidt tager vi sammen i Go’ Aften Live på TV2. Håber, I vil se med.”

15.2k Likes, 320 Comments – Mette Frederiksen (@mette) on Instagram: “Det er en fantastisk dag i dag ☀️ Endnu mere af Danmark åbner igen.

15K Likes, 320 Comments – Mette Frederiksen (@mette) on Instagram: “Det er en fantastisk dag i dag ☀️ Endnu mere af Danmark åbner igen. Mødtes i dag med Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen til en øl ude i byen. Mest af alt for at fejre dagen. Men selvfølgelig også fordi vi skal fortsætte det brede samarbejde om en langsigtet og forsvarlig genåbning af Danmark.Om lidt tager vi sammen i Go’ Aften Live på TV2. Håber, I vil se med.”

Mette Frederiksen on Instagram: “En lang arbejdsdag er ved …

Mette Frederiksen on Instagram: “En lang arbejdsdag er ved at slutte. Hjemme efter pressemøde, og risengrøden er færdig. Endelig blev det december🎄”

9052 Likes, 315 Comments – Mette Frederiksen (@mette) on Instagram: “En lang arbejdsdag er ved at slutte. Hjemme efter pressemøde, og risengrøden er færdig.

9,043 Likes, 306 Comments – Mette Frederiksen (@mette) on Instagram: “En lang arbejdsdag er ved at slutte. Hjemme efter pressemøde, og risengrøden er færdig. Endelig blev det december🎄”

Keywords: mette frederiksen instagram, mette instagram, instagram mette frederiksen