Lige der hvor hjertet slår tekst

Anders Frandsen – Lige der hvor hjertet slår Lyrics – Genius

Anders Frandsen – Lige der hvor hjertet slår Lyrics | Genius Lyrics

Lige der hvor hjertet slår Lyrics: Som en drøm fløj du rundt i mig / Listed’ dig ind i mit sind / Vendte rundt på min virk’lighed / Fanged’ mine tanker, …

Lige der hvor hjertet slår Lyrics: Som en drøm fløj du rundt i mig / Listed’ dig ind i mit sind / Vendte rundt på min virk’lighed / Fanged’ mine tanker, leged’ med min selvtillid / Mmm, tvivl og håb og længsel farer

Lige der hvor hjertet slår – lyrics – Diggiloo Thrush

Mød mig lige der hvor hjertet slår, hvor kærligheden foregår, Meet me where the heart beats, where love happens. Der hvor verden ender, der hvor tanken …

Lige der hvor hjertet slår – Anders Frandsen – Lyrics Translations

11. jul. 2020 — Oh, har du det mon li’som jeg? Så ta’ med mig. Mød mig lige der hvor hjertet slår. Hvor kærligheden foregår. Der hvor verden ender, der hvor …

LIGE DER HVOR HJERTET SLÅR Som en drøm fløj du rundt i …

Teksten, skrevet af Michael Elo, til den udødelige Grand Prix-klassiker: LIGE DER HVOR HJERTET SLÅRSom en drøm fløj du rundt i mig, listed’ dig ind i mit sind Vendte rundt på min virk’lighed, fanged’ mine tanker, leged’ med min selvtillidMmm… tvivl og håb og længsel farer ud og ind Har du det mon li’som jeg? – Så hør på mig: Mød mig lige der hvor hjertet slår, hvor kærligheden foregår Der hvor verden ender, der hvor tanken vender rundt Ta’ mig læng’re ud end lyset når og hold om mig i tusind år Ved du at jeg venter? Vil du gerne vide hvor? Lige der hvor hjertet slår Denne nat blev du virk’lighed, smelted’ dig ind i min krop Fløj af sted i det tomme rum, svimmel og beruset drak jeg af din kærlighed Mmm… verden er forandret, ska’ vi samme vej? Oh… har du det mon li’som jeg? – Så ta’ med mig Mød mig lige der hvor hjertet slår, hvor kærligheden foregår Der hvor verden ender, der hvor tanken vender rundt Ta’ mig læng’re ud end lyset når og hold om mig i tusind år Ved du at jeg venter? Vil du gerne vide hvor? Lige der hvor hjertet slår Oh… lige der hvor hjertet slår, hvor kærligheden foregår Der hvor verden ender, der hvor tanken vender rundt Oh… ta’ mig læng’re ud end lyset når og hold om mig i tusind år Ved du at jeg venter? Vil du gerne vide hvor? Lige der hvor hjertet slår Lige der… – Anders Frandsen fortjener at blive mindet af DR ved Melodi Grand Prix’et | Facebook

Teksten, skrevet af Michael Elo, til den udødelige Grand Prix-klassiker: LIGE DER HVOR HJERTET SLÅR. Som en drøm fløj du rundt i mig, listed’ dig ind i mit …

Teksten, skrevet af Michael Elo, til den udødelige Grand Prix-klassiker: LIGE DER HVOR HJERTET SLÅRSom en drøm fløj du rundt i mig, listed’ dig ind i…

Lige der Hvor Hjertet Slår Lyrics – Som en drøm fløj…

“LIGE DER HVOR HJERTET SLÅR” LYRICS by ANDERS FRANDSEN: Som en drøm fløj…

LIGE DER HVOR HJERTET SLÅR LYRICS by ANDERS FRANDSEN: Som en drøm fløj du rundt i mig, listed’ d…

Anders Frandsen – LIGE DER HVOR HJERTET SLÅR Lyrics

… HJERTET SLÅR Lyrics. LIGE DER HVOR HJERTET SLÅR lyrics performed by Anders Frandsen: Som en drøm fløj du rundt i mig, listed’ dig ind i mit sind Vendte.

Lige der hvor hjertet slår – JustSomeLyrics

Lyrics to song “Lige Der Hvor Hjertet Slår (1991)” by Anders Frandsen: Lige der hvor hjertet slår Som en drøm fløj du rundt i mig, listed’ dig ind i mit …

Lige Der Hvor Hjertet Slår – song and lyrics by Anders Frandsen

Lige Der Hvor Hjertet Slår. Anders Frandsen. 20103:46. Sign in to see lyrics and listen to the full track. Sign up. Anders Frandsen. Artist. Anders Frandsen …

Lige der hvor hjertet slår – song and lyrics by Anders Frandsen

Lige der hvor hjertet slår – song and lyrics by Anders Frandsen | Spotify

Lige der hvor hjertet slår. Anders Frandsen. 20203:47. Sign in to see lyrics and listen to the full track. Sign up. Anders Frandsen. Artist. Anders Frandsen …

Listen to Lige der hvor hjertet slår on Spotify. Anders Frandsen · Song · 2020.

Keywords: lige der hvor hjertet slår tekst