Flest følgere på facebook

Hvem har flest fans på Facebook? – Sociale Medier

Hvem har flest fans på Facebook?

3. maj 2017 — Øverst på skamlen og ergo danskeren med flest følgere på Facebook er Benjamin Lasnier. Benjamin Lasnier er en sanger på blot 18 år. Han er …

Disse fem danskere har flest følgere på Facebook – BT

Disse fem danskere har flest følgere på Facebook – kender du dem alle? | BT Danmark – www.bt.dk

Hvem har egentlig allerflest likes på Facebook, hvis vi snakker personer fra Danmark. … Hvad kan vi lære af disse profiler med mange fans og følgere?

Om få uger når Facebook den magiske milepæl på to milliarder månedlige brugere på verdensplan. I den anledning ser BT nærmere på de fem danskere, der har flest følgere på det sociale medie.

De 10 største danske Facebook-profiler

10 – Taylor Swift (71.628.054) · 9 – Michael Jackson (72.097.578) · 8 – Justin Bieber (76.859.944) · 7 – Will Smith (77.169.640) · 6 – Rihanna (79.334.390) · 5 – …

Top 10 mest likede personer på Facebook

Flest Likes På Facebook · 10. Michael Jackson · 9. Taylor Swift · 8. Justin Bieber · 7. Will Smith · 6. Rihanna · 5. Eminem · 4. Lionel Messi · 3. Vin Diesel …

FLEST LIKES PÅ FACEBOOK – Verdenslisten.dk – Mennesker

14. jun. 2016 — De har alle mere end 300.000 følgere på Facebook. … Wozniacki er alle blandt de ti kendte danskere, der har flest følgere på Facebook.

Hvilken person har flest likes på facebook, hvor mange likes er der tale om, og hvad er personen kendt for. Find svaret med vores liste.

Top 20: Her er de største danske kendisser på Facebook – TV 2

24. aug. 2022 — Hvilken politiker har flest likes på facebook?, – læs mere her. … Nordsjællands Politi er den politikreds med flest følgere på Facebook.

De har alle mere end 300.000 følgere på Facebook. Her er top 20-listen over, hvilke danske kendisser der er allerstørst på det sociale medie.

Hvilken politiker er mest indflydelsesrig på de sociale medier …

13. sep. 2018 — Ifølge en undersøgelse foretaget af Ekspertvalg.dk indtager smykkevirksomheden Pandora førstepladsen over danske virksomheder med flest …

Sådan klarer de danske virksomheder sig på Facebook

Sådan klarer de danske virksomheder sig på Facebook | Ekspertvalg.dk

26. okt. 2021 — Men Jim Lyngvild og Dan Rachlin, der begge har populære Facebook-sider, vil ikke stoppe med at bruge det sociale medie. »Vi skal ud i ekstremer …

Ifølge en undersøgelse foretaget af Ekspertvalg.dk indtager smykkevirksomheden Pandora førstepladsen over danske virksomheder med flest likes på Facebook. Pandora har hele 13 millioner flere likes end Novo Nordisk, der ligger på 10. pladsen i listen over de mest likede, danske virksomheder på Facebook.

To kendte danskere med mange Facebook-følgere er ikke i tvivl

To kendte danskere med mange Facebook-følgere er ikke i tvivl: Dette indhold spredes mest

Det nye Facebook-læk, som Berlingske har fået adgang til, viser, at det sociale medies algoritmer fremmer voldeligt og polariserende indhold. Men Jim Lyngvild og Dan Rachlin, der begge har populære Facebook-sider, vil ikke stoppe med at bruge det sociale medie.

Keywords: flest følgere på facebook, flest følgere på facebook danmark