Clio online idræt

Idrætsfaget – Idræt til udskolingen – Clio.me

Idrætsfaget – Idræt til udskolingen – Clio

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb.

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb. Prøv gratis i 30 dage.

Idrætsfaget – Idræt til indskolingen – Clio.me

Idrætsfaget – Idræt til indskolingen – Clio

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i indskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb.

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i indskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb. Prøv gratis i 30 dage.

Idrætsfaget – Idræt til mellemtrinnet – Clio.me

Idrætsfaget – Idræt til mellemtrinnet – Clio

Vi sætter alle kræfter ind på at samle Alinea og Clio i ét læringsunivers. Og vi glæder os til at kunne tilbyde dig meget mere af det gode.

Clio – Idrætsfaget

Vælg det klassetrin, der passer til dig: 1.-3. klasse · 4.-6. klasse · 7.-10. klasse. Psst … husk, at du også kan logge ind fra www.clio.me/dk …

Årsplaner til idræt i indskolingen – Idrætsfaget – Clio.me

Årsplaner til idræt i indskolingen – Idrætsfaget

Komplette årsplaner til idræt i indskolingen, som er udarbejdet i overensstemmelse med de forenklede Fælles Mål. Masser af tekster og aktiviteter til …

Komplette årsplaner til idræt i indskolingen, som er udarbejdet i overensstemmelse med de forenklede Fælles Mål. Masser af tekster og aktiviteter til undervisningen.

Prøv prøven i idræt – Clio.me

I skal læse om prøven i idræt, arbejde med gruppedannelse, vælge tema, trække lod og udarbejde og øve jer på et praksisprogram. Læringsmål. Se på læringsmålene.

Floorball i idræt – undervisning – Clio.me

Floorball i idræt – undervisning

Floorball i idræt – undervisning Floorball spilles med stave og en lille plasticbold, og der er fuld fart på. … Clio Online, 2015. Sys Abrahamsen.

Ærgrer du dig over, at I ikke kan spille ishockey i skolen? Der findes heldigvis en udgave, hvor man ikke skal bruge is og skøjter. Floorball er sjovt, teknisk, hurtigt og har masser af mål, og så kan man let spille det i idrætstimerne.

Yoga i idræt – Undervisning – Clio.me

Yoga i idræt – Undervisning

Yoga er i dag populært som aldrig før og dyrkes af unge såvel som gamle og …

Yoga er i dag populært som aldrig før og dyrkes af unge såvel som gamle og af mænd såvel som kvinder.

Introduktion til prøven i idræt – Idrætsfaget. Clio Online.

Når I skal til prøven i idræt, skal I vise jeres evner og kreativitet inden …

Når I skal til prøven i idræt, skal I vise jeres evner og kreativitet inden for to områder, som I har trukket. Samtidig skal jeres prøve belyse et tema. Et godt tema passer til jeres praksis og giver mulighed for en god samtale om jeres praksis.

Idrætsfaget – Idræt til udskolingen – Clio.me

Idrætsfaget – Idræt til udskolingen – Clio

prøverne kan ikke vises · Har du brug for hjælp? · Idrætsfaget 7.-10. klasse · Følg …

Idrætsfaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til idræt i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb. Prøv gratis i 30 dage.

Keywords: clio online idræt, clio online idrætsfaget