Adelsbrev synonym

Synonym for Adelsbrev – Synonymbog.com

Synonym for Adelsbrev

Synonymer for adelsbrev · adelsdiplom, · adelspatent …

Beskrivelse og synonymer for ordet Adelsbrev

adelsbrev – Den Store Danske – lex.dk

adelsbrev | lex.dk – Den Store Danske

Adelsbrev, en fyrstes eller en tilsvarende myndigheds formelle, daterbare ophøjelse af en person til adelig stand, normalt med arvelig ret.

Adelsbrev, en fyrstes eller en tilsvarende myndigheds formelle, daterbare ophøjelse af en person til adelig stand, normalt med arvelig ret. Kategorien kaldes brevadel i modsætning til uradel (se adelskab). Den franske konge udstedte adelsbreve fra begyndelsen af 1300-t., den tysk-romerske kejser fra 1360. I midten af 1300-t. tildelte den svenske konge adelsbreve (frelsebreve).

Adelsbrev Synonym – Dansk Synonymer

Adelsbrev Synonym · Adelspatent · Altri: Dokument , Papir , …

Synonym for Adelsbrev her finder du alle synonymer af Adelsbrev sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

Synonym til ADELSBREV

Synonym til ADELSBREV – synonymer.no

Synonym til adelsbrev på 6 bokstaver. patent · Synonym til adelsbrev på 7 bokstaver. Albrigt · Synonym til adelsbrev på 8 bokstaver. dokument · patenter · Synonym …

Hva er synonym til ADELSBREV? Søk og finn løsningen i ordboka.

adelspatent — Den Danske Ordbog – Ordnet

adelspatent — Den Danske Ordbog

dokument hvorved en fyrste eller en anden tilsvarende myndighed ophøjer en person til adelstanden. Synonym adelsbrev. Ord i nærheden apanage …vis mere.

Søgning på “adelspatent” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

adelig — Den Danske Ordbog – Ordnet

adelig — Den Danske Ordbog

Søgning på “adelig” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

ADELSBREV – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 1 løsningsforslag for ordet ADELSBREV som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til ADELSBREV.

Synonym til ADELSBREV i kryssord – Kryssordbok

Synonym til ADELSBREV i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Adelsbrev 1506 for Anders Svendsen. Kilde:Wikipedia. Ordfakta: Adelsbrev er 9 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 6 konsonanter.

Behov for synonymer til ADELSBREV for å løse et kryssord? Adelsbrev har 7 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

Synonym til ADELSBREV i kryssord

Synonym til ADELSBREV i kryssord | Kryssord.no

Søk på ord og antall bokstaver. Synonym til ADELSBREV i kryssord. 3 treff. Filtrer på søkeord ved å fylle inn bokstaver i boksene nedenfor. 6 bokstaver:.

Trenger du hjelp fra vår kryssordbok? Vi har synonymer til ADELSBREV for å løse ditt kryssord. «ADELSBREV» har 3 treff. Tjenesten er helt gratis.

Synonym til Adelsbrev

Synonym til Adelsbrev – Synonym Ord

Synonym til Adelsbrev, Her finner du alle synonymer til Adelsbrev for bruk i kryssord og dusinvis av andre måter å uttrykke det samme konseptet på.

Synonym til Adelsbrev, Her finner du alle synonymer til Adelsbrev for bruk i kryssord og dusinvis av andre måter å uttrykke det samme konseptet på

Keywords: adelsbrev synonym